De Milieubescherming van Qingdaokechengyi en Electric Power-Technologieënco., Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Qingdao Kechengyi Environmental Protection and Electric Power Technologies Co.,LTD

Ik ben online Chatten Nu

Qingdao Kechengyi Environmental Protection and Electric Power Technologies Co.,LTD

1 2 3 4
Qingdao Kechengyi Environmental Protection and Electric Power Technologies Co.,LTD Qingdao Kechengyi Environmental Protection and Electric Power Technologies Co.,LTD Qingdao Kechengyi Environmental Protection and Electric Power Technologies Co.,LTD Qingdao Kechengyi Environmental Protection and Electric Power Technologies Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Qingdaokechengyi
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : < 10%

Bedrijfprofiel:

  Is Milieu de Bescherming van Qingdaokechengyi en Electric Power-Technologieco., Ltd een uitvoerige onderneming die zich bij materiaalonderzoek en ontwikkeling, materiaal productie, en de dienst, vooral voor het thermische elektrische centrale hulpmateriaal en milieubescherming materiaal concentreren. Het bedrijf heeft rijke ontwerp en productieervaring en vele succesvolle prestaties op de as behandeling, slakken behandeling, stof verwijderend, ontzwaveling en denitration voor de boiler en het verpulveren van van CFB steenkoolboiler.

  Heeft Milieu de Bescherming van Qingdaokechengyi en Electric Power-Technologieco., Ltd perfect systeem voor kwaliteitscontrole gevestigd en de productie en het beheer van het materiaal volgens de vereisten van ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem uitgevoerd; om betere participatie op het internationale thermische machtsgebied te hebben, heeft het bedrijf relevante kwalificaties verkregen om het de elektrische centralemateriaal en reserveonderdelen direct in te voeren en uit te voeren. Het bedrijf heeft uitstekend onderzoek en ontwikkelingsteam en het ervaren productieteam, dat de jaarlijkse productiecapaciteit maakt bereikt 4000 ton. De producten zijn goedgekeurd door meer dan honderden elektrische centrales in binnen- en buitenland voor de uitstekende productkwaliteit en de naverkoopdienst.

  De hoofdproducten van het bedrijf:

  Trommeltype askoeler, emmertransportband, jakobsladder, ingebedde schrapertransportband die, de transportband van schraperslakken, de droge transportband van typeslakken, hydraulische afgesloten poort, de enige maalmachine van rolslakken, de bak van de staalas, slakkenbak, ontwaterende bak, elektrische voeder, mixer, droge type bulklader, drukafblaasklep, dichte fase pneumatische as systeem vervoeren, verdunde fase pneumatische as systeem vervoeren, de scheidingssysteem van de steenkoolas, pneumatische dubbele poortklep, pneumatische schommelingsklep, kegelpomp, materiële verbindingspomp, de separator van de steenkoolas, cyclooncollector, slijtvaste ceramische elleboog, T-stukverbindingen, en diverse kleppen nat maken die.

  

  Aanhangend het het „prima ontwerp, prima producten, de prima dienst“ principe, de afdeling van de naverkoopdienst van het bedrijf kan de uitstekende pre-sale dienst, de verkoopdienst en de naverkoopdienst aan de klanten verlenen.

  de 1 Pre-sale、 dienst: het behandelen van diverse overleg en vragen, en het sturen van professioneel technisch personeel om onderzoek ter plaatse te doen inleidend ontwerpplan en redelijke suggesties verstrekken.

  de 2、 Verkoopdienst: de techniektechnici zullen positief contact met de klanten houden om de het ontwerpplan, de productieplanning, en levertijd aan te passen die onmiddellijk op de behoeften van de klant wordt gebaseerd en de vooruitgang te melden aan hen op elk ogenblik, en alle beste te doen aan de behoeften van klanten voldoen.

  3、 de Naverkoopdienst: voer „verlenen de dienst ter plaatse in 24 urensysteem“ uit, wat betekent het personeel de werkplaats van de klanten zal aankomen om de dienst binnen 24 uren te verlenen nadat wij de vraag van de klanten (in China) kregen. Wij zullen de producten verstrekken van uitstekende kwaliteit en de goede dienst aan de klanten en oprecht nieuwe gebruikers welkom heten komt ons bedrijf tegelijkertijd bezoeken.

Contactgegevens
Qingdao Kechengyi Environmental Protection and Electric Power Technologies Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Liu

Tel.: 86-532-82153727

Fax: 86-0532-87226592

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)