De Milieubescherming van Qingdaokechengyi en Electric Power-Technologieënco., Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Qingdao Kechengyi Environmental Protection and Electric Power Technologies Co.,LTD Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

  De activiteiten van de gedragskwaliteitscontrole volgens de vereisten van QG/ZZ 01-2011 en procedures van de kwaliteit/het milieuhandboek.

  

  Kwaliteitscontroleprocedures:

  1. De ontwerpafdeling en technologie zullen voor de nauwkeurigheid van de tekening, productieproces en het trekken van het blad van het veranderingscontact verantwoordelijk zijn. En vóór de productie, de productiebackbone, zullen de kwaliteitscontroleinspecteurs van de verwerkende afdelingen op de technische achtergrond zijn.

  2. De lijstcompilers zullen de lijst van materialen volgens het het trekken en productieproces compileren, zullen de lijst van materialen maken, zullen de inventaris maken, zullen de verschepende lijst maken, en zullen van zijn nauwkeurigheid de oorzaak zijn. De delen die moeten worden losgemaakt en worden geprefabriceerd zouden met de verwerkende afdeling moeten worden meegedeeld vooraf om afval of het onnodige verbinden te vermijden.

  3, verwerkende afdeling zijn de oorzaak van de workshops volgens de ontwerptekeningen, de productieprocessen, de technologievoorwaarden en productielijst voor materialen van het ontvangen van aan product productieproces van de stadia van vervaardigingszelfinspectie, wederzijdse inspectie, en vooral het werk.

   4, kwaliteitscontroleafdeling zijn de oorzaak van aankoopministerie van verwerving van grondstoffen, de halffabrikaten van de workshopopbrengst en geëindigd - producteninspectie, inspecteurs om kwaliteitsgegevens, het statuut van de proceskwaliteit en voorgelegde geschikte voltooiing van inspectieverslagen te registreren; Het document wordt verzameld en samen met de verschepende componenten aan de installatieplaats verscheept

Contactgegevens
Qingdao Kechengyi Environmental Protection and Electric Power Technologies Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Liu

Tel.: 86-532-82153727

Fax: 86-0532-87226592

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)